Няколко думи за Рено и Дачия

Рено (на френски: Renault) е френски автомобилен производител. Добре познати на световния пазар са също камионите и автобусите с марка Рено. Основана в началото на далечната 1899 г., корпорацията разчита както на дългогодишните си традиции и сериозен опит в разработването на автомобили, така и на непрестанното търсене и внедряване на иновации в производствения процес. Доказателство за това е и отличното представяне на отбора на Рено в най-високо технологичния автомобилен спорт – Формула 1. Компанията предлага богато портфолио от автомобили за нуждите на всеки потребител – от товарни МПС-та, през удобни семейни ванове, до малки модели коли, подходящи за градски условия. Клиентите могат да избират измежду десетки модели от всички сегменти (Twingo, Clio, Megane, Laguna, Vel Satis, Espace, Master, Traffic и др.). През 1999г. Рено придобива румънския автомобилен производител Дачия. Днес колите с марка Рено са едни от най-масово употребяваните както в цяла Европа, така и в България – собствениците им ги определят като може би най-доброто съотношение цена-качество.

Няколко думи за нас

Немекс Сервиз отваря врати през 2006 г. като оторизиран сервиз за ремонт и обслужване на автомобили с марка Рено и Дачия. От самото си стартиране, основната цел на компанията е да предлага качествено обслужване на своите клиенти и да отговаря в пълна степен на техните високи изисквания и стандарти. Затова Немекс Сервиз разчита както на поддръжката и развитието на добра материално-техническа база с последно поколение машини, инструменти и програми, така и на своя екип от добре подготвени професионалисти.

През 2011г. компанията получава стандарт ISO 9001, който е свидетелство за доброто качество на предлаганите услуги и гарантира бъдещото поддържане на високия професионализъм.

От 2011 г. Немекс Сервиз е независим сервиз, специализиран в обслужването на автомобили Рено и Дачия.

Защо поддръжката е важна

Техническо обслужване на вашия автомобил

Правилната поддръжка е от съществено значение за осигуряване на дълъг срок на експлоатация на автомобила при възможно най-добри условия.

Поради тази причина, Немекс Сервиз Ви препоръчва да проверявате Вашия автомобил на всеки 15 000 км. и ако е необходимо да бъде извършен ремонт при намерени повреди.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA